Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyedeki cep tel fiyatlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ay sonu turkiyeye geliyorum, burdan telefon getirip orda satmayi dusunuyorum. Bana turkiyede en revactaki en pahali 5 telefonu sirasiyla soylermisiniz.
Mesaj tarihi:
yaw fiyatlarini ya yazin suraya sormayim tek tek herkese. 7250 o kadar pahali degil sanirim. Ben dedim en pahali 5 taneyi yazin diye ama boyle uydulu falan olanlari da yazmayin.
Mesaj tarihi:
nokia nın 80li falan bişiyi vardı.dışı titanyum. 2 milyar'dı yanlış hatırlamıyosam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 19 September 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
nokia nın 80li falan bişiyi vardı.dışı titanyum. 2 milyar'dı yanlış hatırlamıyosam.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

ohş ne para beah[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok
Mesaj tarihi:
şu numarayı ara ve sor hangi telefonu kaça alırlar, kaç tane alırlar, doğu bank'ta bir telefoncu

0212 522 80 42[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
Millet direk sacmalamis en phali ve satista ragbet gorenleri

Sony Ericcson P800
Nokia 7250
Nokia 3650
Nokia 7650
Siemens SL55
Ve sen gelesiye kadar ciakrmi bilmem ama getirebilirsen ben
alirim hemen bir
Siemens SX1
Mesaj tarihi:
5 tane Sony-Ericsson p800 getir boşwer diğerlerini=)

1 yada en fazla 2 ay önce arkadaş 1 milyara aldı
Palm modunda bi telefon gayet güzel memorysi arttırılıyo fln Türkiyede eğer daha ucuza satabiliceksen direk satarsın en pahalı telefonda budur sanırım en gelişmiş telefon olduğu şüphesiz
kaçtane telefonda web browser varki?
(wap demiyorm bak dikkatinizi çekerim)

Fiyatlar düşmüş olabilir 1 milyarında altına ama en iyisi budur derim getir getirebildiğin kadar kesin satarsın hatta satmadan satiyorum.com a bi ilan ver elimde var fiyat şu fln sıfır km yurt dışından getirilme fln yaz bakalım kaçtane mail alıcaksın..[hline] V ò d à n
Mesaj tarihi:
en pahalı ve revaçtakiler şöyle ;

Sony Ericsson P800
Sony Ericsson T610
Nokia 3650
Nokia 7250i
Nokia 7650
Nokia 8910i (Siyah)
Panasonic GD87 (baya güzel)
Samsung S300 (fena deil)
Siemens SL55 (pahalı ama tutmadı pek)
LG 7100 (yeni geldi, mükemmel)
i-mate Microsoft Windows Smartphone (fena deil)[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia
Mesaj tarihi:
bir de nokia n-gage var. getireceğin telefonları ve fiyatlarını ben de pm den rica edeyim :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
evet ben de ilgileniyorum bana da bi pm atarsan sevinirim fiyatları, veya foruma yaz herkes ilgilensin sonuçta daha ucuza olacaksa niye senden almayalım :)[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
  • Yeni Oluştur...